ALLES OVER AANNEMER

Refracon BV, onderdeel van de RFC groep, is opgericht door de huidige 2 eigenaren, namelijk Jacco Hienkens en Peter Prins. Beide zijn reeds meer dan 25 jaar actief  in de bouw en ovenbouw en hebben tijdens hun loopbaan diverse functies bekleed van timmerman tot operationeel directeur van een MKB bedrijf.

Onze kernwaarden


Refracon staat voor kwaliteit, kostenbewustzijn en klant tevredenheid.


Uitgangspunt is dat de wensen van de opdrachtgever eerst geheel en al duidelijk moeten zijn, vervolgens wordt een werkomschrijving en wanneer nodig een tekening gemaakt waarna een gedegen onderbouwde offerte wordt uitgebracht.


De werkzaamheden worden te allen tijde uitgevoerd zoals afgesproken en als er wijzigingen zijn dan zullen deze met de opdrachtgever worden overeengekomen.

MISSIE


  • Communicatie

  • Verantwoording

  • Professionaliteit

  • Teamleiding

VISIE


  • Veiligheid

  • Integriteit

  • Kwaliteit en vakmanschap

  • Gemeenschap

GEGARANDEERDE KWALITEIT,  KOSTENBEWUSTZIJN EN KLANTTEVREDENHEID

ONTMOET DE EIGENAREN

Peter Prins:

Geboren te Haarlem op 5 augustus 1961, gehuwd en 2 kinderen.

Peter heeft een ondernemers verleden op het gebied van het ter beschikking stellen van uitzendkrachten, onder de handelsnaam DyFlex BV, en Ovenbouwkundige werkzaamheden, onder de handelsnaam Prizon BV. DyFlex BV is verkocht middels verkoop aan een overgebleven aandeelhouder en Prizon BV middels een overdracht aan een bedrijf waar Peter van 2000 tot 2020 in loondienst was als Operationeel Directeur.

Hiernaast is Peter mede eigenaar van Groenewoud en Prins Internet Advertising VOF (www.boodschappenbezorgd.nl).

Peter is een techneut met commerciële inzichten en beschikt daarnaast over pragmatische leiders eigenschappen.

Jacco Hienkens:

Geboren te Beverwijk op 4 juli 1974, samenwonend en 2 kinderen.

Jacco heeft een verleden in de woning- en utiliteitsbouw als timmerman en bedrijfsleider, en was van 2006 tot 2022 werkzaam bij een bedrijf werkzaam in de Industriële Ovenbouw als chef Technisch Beheer.

Hiernaast is Jacco actief op diverse sociaal maatschappelijke gebieden en politiek betrokken.

Jacco is een zeer gestructureerde persoonlijkheid waarvoor procedures en structuur  in een bedrijf een must zijn en deze zal hij derhalve inrichten, onderhouden en uitdragen.

ONS TEAM STAAT KLAAR OM U TE HELPEN UW DROMEN TE VERWEZENLIJKEN